EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Red Bull
Verstappen in Ricciardo naj bi ostala do leta 2020
Šef ekipe Red Bull Christian Horner je pojasnil, da je Carlos Sainz v prvi ekipi rdečih bikov le druga izbira. Britanec želi podaljšati pogodbi z aktualnima dirkačema, ki potečeta konec prihodnjega leta, in sicer do leta 2020.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. oktober 2017 | 7:15:24

Ekipa Red Bull želi aktualno dirkaško zasedbo zadržati tudi po letu 2018. Čeprav konec prihodnjega leta potečeta pogodbi obema dirkačema in da se zanju zanimajo druge ekipe, pa Horner poudarja: "Naš namen je, da oba dirkača dolgoročno vežemo na našo ekipo. Rekel bi do konca leta 2020."

Prav mogoče je, da bo Red Bullova konkurenčnost v prihodnji sezoni odločala, ali bosta Verstappen in Ricciardo uslišala želje odgovornih ekipe. Če pa bo novi dirkalnik znova zaostajal za tekmeci, bi se lahko oba dirkača spogledovala po drugih sredinah. Potem ko se mlademu Verstappnu pripisujejo dobre vezi z Mercedesom, bi se lahko njegov moštveni kolega Ricciardo znašel pri Ferrariju.

28-letni Avstralec se je že pripravil za pogajanja. Horner dobro ve, da bo kmalu postal dirkač, zanimiv tudi za druge ekipe in da je s tem v dobrem položaju – tudi če gre za to, da iztrži večjo plačo. In Ricciardo bo že v prihodnjem letu zanimiv na trgu dirkačev. Vendar pa pri Red Bullu Avstralcu ne nameravajo metati polen pod noge, če bi se odločil za odhod. "Seveda to ne pomeni, da ga ne želimo zadržati." Isto velja tudi za Verstappna. "Oba sta srečna v naši ekipi in njuno sodelovanje skupaj z našimi inženirji je izvrstno."

Ostaja le še vprašanje, kje naj ostane Carlos Sainz. Španec, katerega so pri Red Bullu posodili Renaultu, se v sezoni 2019 ne bo zadovoljil še z enim letom v Toro Rossu. V primeru, da bosta Verstappen in Ricciardo res podaljšala pogodbi, bi lahko v prvo ekipo napredoval šele leta 2021. "Želel sem pogodbeno zadržati Carlosa, kot opcijo za to, da eden izmed naših dirkačev v prihodnje ne bo več pri nas," pojasni Horner. V prevodu to pomeni, da je Sainz le druga izbira. Vprašanja, ali naj raje ostane Verstappen ali Ricciardo, pa si pri Red Bullu ne postavljajo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija