EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Frank Williams
Konec z obiski dirk
Claire Williams je povedala, da njen oče Frank Williams ni več sposoben potovati na dirke, toda njegova strast za motošport je še vedno velika.
Bojan Vrbnjak Arhiv
13. september 2017 | 9:25:21

Veliki človek formule ena ne bo mogel več Grand Prix športa uživati tako kot bi si želel. Frank Williams, ki je že dopolnil 75 let, lahko dirke spremlja le še v dnevni sobi svojega stanovanja. To je potrdila njegova hči Claire, ki je v preteklih letih postopoma prevzela vodenje ekipe, ki jo je na noge postavil njen oče. Sicer se Frank počuti dobro in njegova strast do motošporta je še vedno prisotna.

"Ko ga takole gledam, kako je s 75 leti še vedno strastno prisoten pri motošportu..škoda, ker ne more več potovati na dirke, toda še vedno obožuje ta šport kot je to počel od samega začetka," tako Claire za kolege iz Bil dam Sonntag. 41-letnica priznava, da ji na dirkališču nekaj manjka. "Če pogledam na to, kako se je spremenila moja družina, potem pogrešam, da moji starši niso več tukaj. Tukaj sem odrastla in se spominjam, da sta bila mama in oče vedno prisotna. Sedaj nista več. Sedaj sem tukaj le še jaz." Na prihodnji dirki v Singapurju bomo prvič po Austinu 2014 priča, da na komandnem pultu ekipe ne bo sedel noben član družine Williams. Kajti Claire se odpravlja v porodniško.

Odkar je leta 2013 v ekipi Williams prevzela vse večjo odgovornost, je Claire doživela številne vzpone in padce. Od čarobnega vzpona leta 2014 pa vse do ponovnega padca v sredino polja v aktualni sezoni. "Letošnja sezona je za nas razočaranje in zares je frustrirajoče. Očitno obstajajo ekipe, ki so v razvoju dirkalnika opravili bistveno boljše delo kot mi."

Williams se v dirki razvoja bori proti ekipam Renault in McLaren, ki imata večje vire, toda v bazenu ekip z Mercedesovimi motorji so zaostali tudi za Force Indio. "Že v zadnjih dveh letih se je formula ena močno spremenila. Ferrari, Red Bull in Mercedes s tem denarjem, ki ga imajo na razpolago, brez zgornje meje proračuna, brez novega pravilnika motorja, brez novih proizvajalcev – tukaj je toliko stvari, ki stojijo na nasprotni strani naše ekipe."

Toda Claire istočasno napove, da se bo v prihodnosti borila za svojo ekipo. "Sanje o tem, da bo Williams ponovno zmagoval, nikoli ne bom opustila. Kajti v trenutku, ko dovoliš, da se ta ogenj ugasne, lahko spakiraš kovčke in se odpraviš domov. In jaz nisem tukaj, da bi to storila." Mirne vesti lahko rečemo, da je Frank ponosen na svojo hčer.     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
GTI
In kdo jo bo nadomeščal?
13.9.2017 15:14:56
andrej
paddy lowe ?
13.9.2017 19:24:52

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija