EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   McLaren
Tri leta do lastnega motorja
Pri McLarnu so mnenja, da so sposobni izdelati lastni pogonski sklop.
Artur Švarc
8. september 2017 | 11:03:13

Vse je vezano na nova pravila, ki stopijo v veljavo 2021, seveda pod pogojem, če bodo stroški občutno padli.

“Zanima nas, kakšen motor bo imela F1 2021 in ali pride v poštev, da izdelamo svoj lastni motor ali pa se bo pojavil še kak proizvajalec,” je povedal Zak Brown.

“Zdaj nas čakajo naslednja tri leta, na katera se moramo osredotočiti. Takoj ko bojo novosti bolj dorečene, bomo razmislili o naših možnostih. Mislim, da se bo od 2021 F1 zelo pozitivno  spremenila. Morda je malce težko ta hip sprejemati odločitve, saj se bo spremenilo zares veliko stvari.”

McLaren tako ne izključuje lastnega motorja: “Če hočemo izdelati svoj motor, bo to nekaj novega, tega do zdaj še nismo počeli, potrebovali bomo izkušnje in kapital. Nimamo pa stotine milijonov, ki jih zahteva danes razvoj motorja, zato bodo morali stroški pasti, da se nam bi splačalo.”

Brown meni, da bi bilo najbolje pripeljati neodvisnega proizvajalca, ki bi naredil konkurenčen motor. Predvsem konkurenčen, ne samo motor.”

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija