EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Christian Horner
Formula ena ni šport lepega vremena
Šef ekipe Red Bull se jezi nad potek kvalifikacij v Monzi in meni, da je formula ena postala preveč konservativna in da ni šport lepega vremena.
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. september 2017 | 7:47:07

Navijači v Monzi so v soboto, na dan kvalifikacij, svojo jezo izražali z žvižgi in vikanjem, kajti vodstvo dirke ne nenehno prestavljalo termin nadaljevanja prvega dela (Q1). Toda vmes je dež nekoliko popustil, deloma celo prenehal, potem pa znova začel. Navijači na tribunah so morali dolge ure prenašati to zmešnjavo in so se upravičeno spraševali: Ali prvega dela kvalifikacij ne bi mogli začeti prej in ne šele po dveh urah in 35 minut?

Marc Surer, strokovni komentator televizije Sky in nekdanji dirkač, je ob tem izrazil svoje pomisleke. "Nisem prepričan, da je vodstvo dirke pod Whitingom vse naredilo prav. Po prvi prekinitvi je res obstajala faza, v kateri je breme postalo boljše in to so zamudili. Formula ena je v takšnih primerih postala pretirano previdna." Vemo, da vse to vodi nazaj v Suzuko 2014 in hudo nesrečo Julesa Bianchija. Ampak kljub temu si moramo postaviti vprašanje: Ali pri tej previdnosti gredo predaleč?

Christian Horner, šef ekipe Red Bull, bi se moral po zaključku kvalifikacij veseliti, kajti Max Verstappen je bil drugi, Daniel Ricciardo pa tretji, a njegovo navdušenje je bilo v mejah. Kajti vedel je, da bosta morala oba dirkača na začelje. In vodstvo dirke je navijačem naredilo medvedjo uslugo, kajti mnogi kvalifikacij sploh niso videli, ker so že prej odšli. Horner meni: "Charlie Whiting je bil tukaj nekoliko zadržan. To se je izkazalo tudi na poznejši dirki formule 2, ko so štartali za varnostnim avtom. Pri nas ne gre za šport lepega vremena. Seveda imam razumevanje za argument, da je na prvem mestu varnost. Prav tako pa menim, da obstaja veliko snovi za debato. Lahko bi nadaljevali veliko prej, kot smo to storili."          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija