EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Michael Schumacher
Od aprila 2018 stalna razstava v Kölnu
Dobre vesti za vse navijače Michaela Schumacherja. V prihodnjem letu se bo v nemškem Kölnu namreč pričela razstava njegove zasebne zbirke.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. avgust 2017 | 11:31:12

Tačas lahko navijači rekorderja v naslovih prvaka občudujejo le nekatere primerke njegove zasebne zbirke in sicer v okviru razstave "Michael Schumacher – Rekorder v naslovih prvaka" v nemškem Marburgu. Tam so namreč do februarja 2018 na ogled različni eksponati, ki spominjajo na uspehe ikone formule ena. Na 350 kvadratnih metrih je skupaj razstavljenih 70 eksponatov, med njimi tudi ekskluzivne raritete iz zasebne zbirke družine Schumacher. Na ogled so tudi dirkalniki formule ena treh ekip, ki so zaznamovale njegovo uspešno kariero.

Aprila 2018 pa se razstava nadaljuje v Motorworld Köln-Rheinland. V predelanem in spomeniško zaščitenem hangarju nekdanjega letališča Butzweilerhof, bodo med drugim razstavljeni dirkalniki Schumacherja, od gokarta pa do zadnjega dirkalnika formule ena in sicer Mercedesa W03 iz leta 2012. Poleg tega bodo na stalni razstavi na ogled Schumacherjevi pokali, dirkalni kombinezoni in drugi spominski predmeti. Čez dobra dva tedna naj bi v okviru tiskovne konference podali še bolj detajlne informacije o tej razstavi.  Kot vemo, Schumacher po hudi nesreči na smučanju v Franciji tačas okreva v domači hiši.             

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
AYRTONFF
a,jim,je,zmanjkal,ojrov.pardon,frankov
14.8.2017 20:04:39
Aichi
vejic zihr ne
15.8.2017 11:06:11

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija