EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Znani termini testiranj 2018
Trikrat v Barceloni
Formula ena bo v letu 2018 pred pričetkom sezone in med prvenstvom trikrat testirala na stezi v Barceloni in sicer v februarju in marcu.
Bojan Vrbnjak Arhiv
8. avgust 2017 | 12:43:44

Ob pričetku poletnega premora sezone formule ena 2017 so v javnost prišli termini za testiranja za leto 2018. Testiranja pred pričetkom sezone 2018 se bodo odvijala v običajnem in vsem poznanem času. Kot poročajo kolegi iz Autosport, se bosta oba štiridnevna testa odvijala na stezi v Barceloni in sicer prvi od 26. februarja do 1. marca, drugi pa od 6. – 9. marca 2018.

Tretjič pa se bo na isti stezi testiralo med sezono in sicer 15. in 16. maja – ta termin pa bo zamenjal test med sezono, ki se je odvijal v Bahrajnu. Evropski del sezone pa se prične dva dni prej in to na isti stezi, kar pomeni, da ekipe ne bodo imele priložnost, da tradicionalno testirajo svoje novosti pred dirko.

Dva nadaljnja testa pa bosta, tako kot letos, na sporedu po dirki na Hungaroringu (31.7 in 1.8.2017), kjer bodo svoje lahko pokazali tudi mladi dirkači. Ena izmed ekip je želela testirati na stezi Paul Ricard, toda krovna organizacija FIA je njihovo prošnjo zavrnila, kajti na tej stezi bo v prihodnjem letu dirka za VN Francije. Omeniti pa je še potrebno, da tukaj niso upoštevani morebitni testi za italijanskega proizvajalca pnevmatik Pirelli.  

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija