EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Sergio Perez
Nova pogodba še pred Spajem
27-letni Mehičan Sergio Perez želi še pred prihodnjo dirko v Spaju definirati svojo prihodnost in še pred dirko za VN Belgije podpisati pogodbo.
Bojan Vrbnjak Arhiv
7. avgust 2017 | 9:08:36

Sergio Perez polarizira in v paddocku formule ena obstajata dve strani. Nekateri strokovnjaki pravijo, da je imel Mehičan svojo priložnost v vrhunski ekipe, ki pa je ni izkoristil. To je bilo leta 2013 pri ekipi McLaren, kjer je zasedel le enajsto mesto. Vendar je pri tem potrebno upoštevati, da je bil McLaren takrat vse prej kot vrhunski. Spet drugi pa trdijo, da je Perez opravil veliki napredek in da bi si zaslužil drugo priložnost. Toda 27-letnik ima težavo, kajti v dobrih ekipah so vsi sedeži zasedeni. Pri Red Bullu se zanj ne zanimajo in tudi če bi moštvo zapustil eden izmed stalnih dirkačev, bi na njegovo mesto vskočil mladi Sainz. Tudi pri Mercedesu in Ferrariju bo težko našel svoje mesto.

V osnovi za Pereza ostaja le eno upanje, ki sliši na ime Renault. Vendar pa tudi zanimanje Francozov ni ravno pretirano. Verjetno bo Perez ostal tam, kjer se trenutno nahaja in to je v ekipi Force India. O svojem položaju za sezono 2018, je Perez na Hungaroringu povedal: "Upam, da se bom na prihodnjo dirko v Belgiji odpravil z novo pogodbo v žepu. Force India vsako leto dosega viden napredek. Zasidrali smo se na četrtem mestu in zaradi tega se je povečalo tudi zanimanje sponzorjev in z več denarja lahko izboljšamo naš dirkalnik. Čeprav ne bo lahko izzvati najboljših treh ekip."

Prav mogoče je, da se bo Perez na Force Indio vezal le za eno leto, da bi bil konec leta 2018 pripravljen na menjavo ekipe. Esteban Ocon ima z Indijci dolgoletno pogodbo in bo v roza dirkalniku sedel najmanj do konca leta 2018.     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija