EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Valtteri Bottas
Potrebujem konstantnost
Valtteri Bottas se zaveda, da je njegova prihodnost z Mercedesom vse prej kot samoumevna.
Matej Natek
17. junij 2017 | 22:31:59

Finski dirkač se je srebrnemu moštvu pridružil potem, ko se je nenadno dirkaško upokojitev odločil Nico Rosberg. Kljub temu pa je lahko s tem kar je uspel doslej prikazati povsem zadovoljen, saj se lahko po sedmih dirkah že pohvali z osvojitvijo najboljšega startnega položaja (VN Bahrajna), kot tudi zmage (VN Rusije). Vseeno pa se Bottas pred nadaljevanjem sezone ne želi prehitro veseliti, saj mu je popolnoma jasno, kaj mora storiti, če si želi zagotoviti mesto pri Mercedesu: ''Menim, da bo potrebna konstantnost. Gre se za to, da odpelješ na tako visokem nivoju, kakršnega ti dovoljuje dirkalnik. Poleg tega pa moraš pomagati tudi pri samem razvoju. Pomembno je, da delujemo kot ekipa in prihajamo do zmag. To je namreč nekaj kar moštvo potrebuje. Mercedes je zmagovito moštvo, na zelo visokem nivoju. Od svojih dirkačev posledično pričakuje veliko. Skoraj vsaj si želi voziti za Mercedes, zaradi česar je še toliko bolj pomembno, da se izkažem. Moja želja je, da ostanem z moštvom za dalj časa. Upam, da je to izvedljivo.''

Zelo pomembno pa se Bottasu zdi, da mu je uspelo zastavljene cilje – pri čemer je govora predvsem o zmagi in osvojitvi najboljšega startnega položaja – doseči že v prvem delu sezone: ''Sam sem si sicer želel, da bi se to zgodilo že v Melbournu – takšen je bil moj cilj. Toda mislim, da je bilo povsem v redu, da je do nje prišlo že na četrti dirki. Dobro je, da sem uspel v Bahrajnu priti do najboljšega položaja, v Rusiji pa zmagati. Še posebej, ker gre za začetek leta. Posledično mi o tem ni potrebno več razmišljati. Sedaj namreč vidim, da mi lahko uspe. Enako pa vidi tudi moštvo.''

''Mislim, da sva si z Lewisom zelo blizu. Osebno ne vidim veliko razlike. Preprosto verjamem vase. Pa čeprav drži, da ima on več izkušenj. Z moštvom je namreč že bistveno dlje kot jaz. Kljub temu pa ne vidim razloga, zakaj mu ne bi mogel biti kos. Menim, da je povsem možno. Vem, da lahko dobim dirke – to sem namreč že dokazal. Nedvomno pa gre za izjemno težko premagljivega moštvenega tekmeca. A ravno zato predstavlja zame velikega motivatorja,'' je v pogovoru za Motorsport.com še povedal Bottas.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija