EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Force India
Premišljevanje o spremembi imena
Sodeč po navedbah medijev, bi se lahko zgodilo, da v formuli ena ne bo več imena Force India.
Bojan Vrbnjak Arhiv
15. junij 2017 | 7:29:27

Ali bo ime Force India morda izginilo iz formule ena? Po navedbah kolegov iz Motorsport-Total.com, naj bi šef ekipe Vijay Mallya premišljeval o preimenovanju ekipe, ki je bila ustanovljena leta 2007. "Lahko potrdim, da o tem premišljujem," tako Indijec.

Pravzaprav je Mallya navezan na ime svoje ekipe, toda iz gospodarskega vidika bi bilo drugo ime vsekakor smiselno. Če je Mallya še na začetku z imenom želel pridobiti investitorje iz Indije, pa je sedaj dirkalno moštvo postalo bistveno bolj globalno. Sedaj prihajajo na primer veliki investitorji iz Mehike in če odmislimo lastna podjetja Mallye, potem bi skorajda zaman iskali napise indijskih sponzorjev. Zaradi tega mnogi ime "India" vidijo kot omejitev, kar potrdi tudi sam Mallya.

Toda povedati je potrebno, da do sedaj še ni bila sprejeta nobena dokončna odločitev. Mallya se želi najprej o tem intenzivno pogovoriti s svojimi solastniki moštva. "Tukaj gre za veliko odločitev, ki je ne velja sprejeti brez premislekov." Drugače pa ta zadeva nima opravka z njegovimi pravnimi težavami v Indiji, ker so ti povezani le z vlado in ne državo. Gre pač za gospodarske razloge, ki govorijo v prid preimenovanju ekipe.     

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
byrkus
Bazo imajo v Veliki Britaniji. Force United Kingdom. Skrajšano, FUK-Mercedes. Hmm... Ali pa verjetno raje ne...
15.6.2017 17:33:08
Senna4Ever
Hehe, dobra byrkus Glede na letošnje barve bi se lahko imenovali tudi Barby racing.
16.6.2017 12:27:48

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija