EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Force India
Zamujene stopničke?
Dirkač ekipe Force India Sergio Perez se jezi nad tem, da je po dirki v Kanadi razplamtela razprava o moštvenem ukazu med njim in moštvenim kolegom Estebanom Oconom.
Bojan Vrbnjak Arhiv
14. junij 2017 | 8:55:10

Kaj bi bilo, če bi bilo – boljšega argumenta za to razpravo ne bi mogli najti. Če bi Sergio Perez v Montrealu pred sebe spustil Estebana Ocona, potem bi lahko mladi Francoz mogoče prehitel tudi Daniela Ricciarda in se zavihtel na oder za zmagovalce, če bi ustrezale vse okoliščine. Tukaj gre za verigo argumentov, ki so všeč Oconu. Perez pa želi raje govoriti o dobrem moštvenem rezultatu na dirki v Kanadi. Ker Mehičan je mnenja, da ni storil nič napačnega.

"To zgodbo so v javnost prinesli mediji," tako Perez za kolege iz Autosport. "Nobenih navodil nisem kršil. Vse, kar smo imeli, je bila zabava o tem, ali naj bi naprej spustil moštvenega kolega Ocona. Toda sam sem lahko vozil hitreje in dohitel Ricciarda."

Ta "zabava" se je iz dirkalnika Pereza preko radijske zveze deloma slišala takole: "Pustite me, da dirkam. Prosim!" Toda, tudi ekipa je tik po dirki poudarila, da je obstajal le "predlog". Razmišljali so o tem, da se Ocona pusti naprej in če mlademu Francozu ne bi uspelo prehiteti Avstralca, bi se potem znova postavil za Pereza. "V nobenem trenutku nisem ignoriral svoje ekipe," poudarja Ocon. "Tukaj sem, da dosežem najboljši rezultat za Force Indio. In če dobim kakšno navodilo, to tudi upoštevam."

Novinec letošnje sezone je imel po dirki v Kanadi občutek, da ga je ekipa ogoljufala za stopničke, čeprav pri tem ni izgubil svojega nasmeha na obrazu. Perez je potrdil, da sta z moštvenim kolegom to zadevo rešila še na dirkališču. "Med nama je vse v redu. Dobro je, da ima to hitrost. Za ekipo je pomembno, da opravlja dobro delo. Na drugi strani pa sam še naprej opravljam svoje."

Mehičan je po dirki veliko raje govoril o dejstvu, da sta peto in šesto mesto za ekipo sijajni in da so se utrdili na četrtem mestu konstruktorskega prvenstva ter da so zmanjšali zaostanek do Red Bulla. "Uspelo nam je osvojiti 18 točk – toliko kot Ferrari. In naši neposredni tekmeci se niso dobro odrezali. Nad tem bi se morali veseliti in ne da se osredotočamo na domnevna neupoštevana navodila. Ker teh sploh ni bilo."                          

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
andrej
bodo pa v spaju zmagali tam so tradicionalno dobri
14.6.2017 15:20:28

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija