EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Novice   |   Toto Wolff špekulira
Rosbergova vrnitev v Ferrariju?
Ali se bo Nico Rosberg vrnil v formulo ena, kot naslednik Kimija Raikkonena pri Ferrariju? Šef ekipe Mercedes Toto Wolff tega ne želi izključiti.
Bojan Vrbnjak Arhiv
12. junij 2017 | 9:03:07

Na prireditvi Festival of Speed v Goodwoodu, bo Nico Rosberg prvič po upokojitvi znova sedel za krmilo dirkalnika formule ena. 2. julija bo na omenjeni vsakoletni prireditvi vozil dirkalnik F1 W05 Hybrid iz leta 2014. Da bi se vrnil v karavano formule ena, pa aktualni prvak po lastnih besedah ne razmišlja. Toda njegov nekdanji šef Toto Wolff pa tega ne želi izključiti.

V sproščenem pogovoru s kanadskimi novinarji v paddocku dirkališča v Montrealu, je Toto Wollff, brez da bi pri tem pomežiknil, novinarjem podal udarno vest za njihove časnike: "Ne bi me presenetilo, če bo Nico po enem letu spremenil svoje mnenje in se znova pojavil v formuli ena in to v Ferrariju. Ali pa v nekem drugem dirkalniku."

"Verjamem, da ko se je odločil za odstop, je bil glavni razlog v tem, da mu je bilo vse skupaj enostavno preveč. Lansko leto je bilo zanj zelo naporno, saj se je boril proti mogoče najboljšem dirkaču v formuli ena. Po koncu sezone se je verjetno počutil povsem izžet. Vsaj takšen občutek sem imel. Ampak Nico je star šele 31 let."

Rosberg je do sedaj vedno znova izključil povratek v formulo ena in poudarjal, da se ravno nahaja v tem, da poišče nove izzive za drugo kariero poslovneža. Poleg tega uživa v družinskem življenju in še letos bo postal drugič očka. Na formuli ena se je do sedaj pojavil le v Monaku, kjer je vodil intervjuje prvih treh.

Toda če se bo vrnil, tako Wolff, potem bomo nemškega dirkača videli le v formuli ena. Da bi se po vzoru Fernanda Alonsa udeležil dirke Indy 500, šef ekipe Mercedes ne verjame. "Tako kot poznam Nica, on dobro kalkulira tveganje. In zaradi tega si ne morem predstavljati, da bi si želel dirkati v ovalu z dirkalnikom serije IndyCar." Mogoče pa želi šef ekipe Mercedes s to špekulacijo v tabor neposrednih tekmecev iz Maranella vnesti le nemir.        

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
hubertfast
Nemir, gor ali dol. Če Rajc ne bo podaljšal, bi Rosberg bil najboljša izbira. To leto pavziranja ga po moje ne bo preveč upoščasnilo.
12.6.2017 9:33:01
Fero
Misliš če bodo Rajcu podaljšali.
12.6.2017 9:45:55
hubertfast
Napisal sem, da če Rajcu ne bodo podaljšali, potem bi Rosberg bil dobra izbira. Vendar dvomim v to. Če bo Vettel prvak in bo Ferrari imel konstruktorski naslov bodo Rajcu ziher podaljšali.
12.6.2017 10:09:22
matjazh
rajc je že rekel da ve kaj bo počel naslednje leto. pomoje to ne vključuje Ferrarija in ne F1. Rosberg pa pomoje preveč uživa v penziji....
12.6.2017 14:09:25
andrej
to je ziher kimijeva zadnja sezona s ferrarijem v f1
12.6.2017 20:50:35

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija