Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   Strateško partnerstvo
Renault ostaja v formuli 1
Francoski proizvajalec je danes objavil, da bodo ostali v formuli 1. Ekipa se je odločila za strateško partnerstvo s podjetjem iz Luksemburga
Jure Božič Renault
16. december 2009 | 12:22:19

Ekipo Renault bomo tudi v prihodnje videvali na štartni vrstah dirkališč formule 1. Danes je francoski proizvajalec objavil, da so sklenili strateško partnerstvo s podjetjem 'Genii Capital', ki ima sedež v Luksemburgu. "Zelo sem vesel partnerstva s podjetjem Genii Capital. Prepričan sem, da bosta njihova zavzetost in izkušnje v poslu poskrbeli za nov zagon ekipe," je pojasnil Bernard Rey. "Veseli nas, da se bomo lahko znova borili v formuli 1 na najvišjem nivoju. Naše oznanilo potrjuje tudi obljubo in zaupanje Renaulta v ta šport."

Kolikšen delež je omenjeno podjetje kupilo od Renaulta, tačas ni znano, čeprav se je v medijih govorilo o 75 odstotkih. V dopisu s strani Renaulta se glasi, da bodo v bodoče skupaj vodili ekipo. Moštvo bo tudi v prihodnje nosilo ime francoskega proizvajalca. Vodstvo ekipe ostaja enako.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija