Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Novice   |   David Coulthard
Kimi je lani deloval lažje duševno otopel
Popularni "DC" ni našel dobrih besed za Raikkonenovo lansko sezono. Pravi, da je bil Finec debelušen in len. Letos se bo moral potruditi, če bo želel sodelovati v boju za naslov prvaka.
Jure Božič poleposition.at / Hasan Bratic
26. marec 2009 | 11:24:05

Za Davida Coultharda je bila lanska predstava Kimija Raikkonena vse prej kot navdušujoča. Po njegovem mnenju se bo moral Finec pošteno potruditi, če želi resno posegati v boj za letošnji naslov. Škot je med leti 2002 in 2004 vozil skupaj z Raikkonenom pri McLarnu in je mnenja, da se je njegov nekdanji moštveni kolega v letu 2008 vlekel skozi prvenstvo.

"Felipe Massa se je pokazal kot voznik svetovne klase in tam bi moral biti tudi Raikkonen, toda videli smo le nekoliko debelušnega in lenega voznika, ki je v lanskem letu deloval lažje duševno otopel", je za kolege iz Daily Star povedal Coulthard. Raikkonena sedaj vidi na razpotju in zato si postavlja vprašanje, ali je še vedno dovolj lačen zmag in uspeha. "Je izjemen talent, toda njegovo angažiranje ne prinaša učinkov."

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija