Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Neprijetni trenutki za Hilla
Nekdanji svetovni prvak formule ena Damon Hill mora te dni v krogu svoje družine preživljati najbolj neprijetne trenutke.
Bojan Vrbnjak Arhiv
11. januar 2007 | 18:41:05

Vzroka za te neprijetnosti sta dva: Njegov sin in spletna stran 'YouTube'. "Moj sin ima 15 let in zelo rad deska na strani 'YouTube'. Pred kratkim si je na svoj računalnik prenesel vse filme o meni in mojih dirkah, ki so jih ljudje naložili na to spletno stran. Gre za vse zanimive dele moje kariere, ki se danes ne prikazujejo več. Tako je te dni sedel pred svojim računalnikom in si ogledal trčenje med menoj in Michaelom Schumacherjem na dirki v Adelaide leta 1994", razloži 47-letnik.

Razumljivo, da je nekdanji dirkač, ki je v svoji karieri zabeležil 22 zmag, večkrat soočen z neprijetnimi dogodki iz svoje kariere, toda tega zagotovo ni pričakoval. "Včeraj sva si skupaj ogledala to trčenje in moj sin mi reče: 'Oči, mislim da si tukaj ti kriv!' Še enkrat sem si moral natančno ogledati to sceno, nakar sem mu nekako šepetaje odgovoril: 'Da, mislim, da imaš prav. To vsekakor ni bila dobra poteza z moje strani!"

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija