EU birokracija in slovenski organi so zapovedali, da vam moramo povedati, da morate vedeti, da na naši spletni strani uporabljamo piškotke! Ja, imamo jih, pa tudi napolitanke in tiramisu. Lahko pa pridete tudi k nam na toplo mleko in Domačico ali pa mamin štrudl.

Če ostanete na naši strani, pomeni, da ste obveščeni in se s tem strinjate (če ne, pa si pojdite po piškotke drugam, v trgovino recimo).

Mimogrede, lačni otroci v Afriki nimajo piškotkov!!!!

Ugrizni in nadaljuj...
Pravila formule ena 2019
Brez omejitve goriva
Od prihodnjega leta ne bo več omejitve goriva - skupne porabe in ne pretoka. Sprememba pravila ima minimalen učinek, ki pa za seboj povleče drastične stroške. Znova eno izmed nesmiselnih in dragocenih pravil.
Trd boj za prevlado
Je odločilno gorivo?
Letošnja dirka v Silverstonu je dokončno potrdila, da Mercedesovi motorji nimajo več prevlade, ki se je vlekla od začetka hibridne dobe. Dohitel in prehitel jih je Ferrari in to kljub vsem omejitvam, ki jih je letos vpeljal nov pravilnik o motorjih, zato ni nič nenavadnega, da se marsikdo sprašuje, kje tiči skrivnost.
Motorji 2021
Vendarle z enoto MGU-H?
Porsche se je odrekel formuli ena. Znova! Ampak pri tem si moramo postaviti vprašanje: Ali je njihov ne namenjen formuli ena v celoti ali pa aktualnim predlogom?
:: Video
MM93 v Spielbergu
Genialna montaža na temo Nazaj v prihodnost
Ayrton Senna, šestkratni zmagovalec VN Monaka
Veselica na Nurburgringu
Nori krog v Spaju
:: SP DIRKAČI
1S.Vettel171
2L.Hamilton163
3K.Raikkonen116
4D.Ricciardo106
5V.Bottas104
:: SP MOŠTVA
1Ferrari 287
2Mercedes 267
3RedBull 199
4Renault 70
5Haas 51

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija